Τα φορητά Laser Scanner της FJDynamics αλλάζουν τα δεδομένα στην 3D αποτύπωση του χώρου!

Στη Landmark – Γρηγόρης Λουτρίδης ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της εταιρείας FJDynamics σε Ελλάδα και Κύπρο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τα νέα Laser Scanner FJD TRION P1 και FJD TRION S1 & S1 PRO τεχνολογίας SLAM.

Τα 3D Laser Scanners αποτελούν το πλέον σύγχρονο τρόπο αποτύπωσης του δομημένου περιβάλλοντος διευκολύνοντας το έργο κάθε μηχανικού, καθώς προσφέρουν μεγάλη ακρίβεια, εμβέλεια, λεπτομέρεια, μεγάλο πλήθος δεδομένων σε ελάχιστο χρόνο σε σχέση με παραδοσιακές μεθόδους αποτύπωσης.

Η τεχνολογία SLAM (Simultaneous Localization and Mapping) είναι ένας ισχυρός αλγόριθμος που επιτρέπει την πλήρη αποτύπωση ενός χώρου απλά περπατώντας σε αυτόν, χωρίς στάσεις, σταθερά σημεία και άλλες χρονοβόρες διαδικασίες, ενώ η διαδικασία της Γεω-αναφοράς του νέφους σημείων γίνεται εύκολα κατά τη διάρκεια της σάρωσης.

FJD TRION™ P1

Το FJD TRION P1 αποτελεί την πιο προσιτή λύση σε 3D φορητό Laser σαρωτή, ενώ συνδυάζει την ακρίβεια σάρωσης, με την μεγάλη ευκολία στην χρήση του λογισμικού για την εξαγωγή των τελικών αποτελεσμάτων, κάτι που το καθιστά άμεσα ανταγωνιστικό σε σχέση με άλλα Laser Scanner της αγοράς.

Ο εργονομικός σχεδιασμός χαμηλού βάρους (1,2kg) επιτρέπει ξεκούραστη χρήση του φορητού Laser Scanner για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ακόμα και σε περιβάλλοντα χαμηλού ή καθόλου φωτισμού.

Ο αισθητήρας LiDAR καταγράφει 200.000 σημεία κάθε δευτερόλεπτο, σε εμβέλια 40m εξασφαλίζοντας την τρισδιάστατη αποτύπωση κάθε λεπτομέρειας του χώρου με ακρίβεια εκατοστού.

 

 

FJD TRION™ S1 & S1 Pro

Τα φορητά 3D Laser Scanner FJD TRION S1 & S1 Pro παρέχουν εύκολη και γρήγορη τρισδιάστατη αποτύπωση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε μεγάλες αποστάσεις έως 120m και με μεγάλη ακρίβεια!

Οι αναβαθμισμένοι αισθητήρες LiDAR επιτρέπουν την σάρωση 320.000 σημείων κάθε δεπτερόλεπτο στην έκδοση TRION S1 και 640.000 σημείων ανά δεπτερόλεπτο στην έκδοση TRION S1 PRO για ακόμα πιο πυκνό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

 

 

Aσύρματη ζωντανή αναμετάδοση

Μέσω της ασύρματης ζωντανής αναμετάδοσης σε πραγματικό χρόνο (Real-Time) ο χειριστής μπορεί να παρακολουθήσει τη διαδρομή του Scanner, καθώς και του νέφος σημείων της σάρωσης σε συσκευή smartphone μέσω της δωρεάν εφαρμογής FJD Trion Scan ή μέσω IP.

Το all-in-one λογισμικό TRION MODEL επιτρέπει την απεικόνιση και τον καθαρισμό του νέφους σημείων απο κινούμενα αντικείμενα και θόρυβο, τον RGB χρωματισμό, την γεω-αναφορά του 3D μοντέλου, την πραγματοποίηση μετρήσεων αποστάσεων, υψομέτρων, εμβαδών, όγκων, την δημιουργία τομών, τον σχεδιασμό και την εξαγωγή αρχείων σε .dxf

Γνωρίστε το επίσημο δίκτυο συνεργαζόμενων εταιρειών:

Για Ελλάδα:

CivilShop

GeoShop

Για Κύπρο:

Costas Papaellinas Organization

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας!

 

06Ιούν 2014

Η εταιρεία μας με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνει την έναρξη της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης της ιαπωνικής εταιρείας PENTAX, η οποία προσφέρει ευρεία γκάμα ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων (προηγμένους Γεωδαιτικούς σταθμούς, Laser scanners, Δορυφορικούς Δέκτες GNSS, αυτόματους και ψηφιακούς χωροβάτες κ.τ.λ). Η επί 46 συνεχή χρόνια εμπειρία μας στον χώρο των Τοπογραφικών Οργάνων και Δορυφορικών Συστημάτων και […]

10Οκτ 2014

Στις 7/10/2014, στα πλαίσια του Διεθνούς Meeting των αντιπροσωπιών της Pentax, η εταιρεία μας βραβεύτηκε από την PENTAX, ως η καλύτερη νέα αντιπροσωπία της Ευρώπης για το έτος 2014.  

05Δεκ 2014

Η εταιρεία μας διεξήγαγε τεχνική παρουσίαση με θέμα “Γεωδαιτικές Εφαρμογές με χρήση GPS και Total Station” την οποία διοργάνωσε η φοιτητική κοινότητα ScesinGreece στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

18Φεβ 2015

Η Landmark προσφέρει για μια ημέρα δοκιμή με Γεωδαιτικούς Σταθμούς ή Δέκτες GNSS στις πιο δύσκολες συνθήκες πεδίου. Η υπηρεσία ισχύει για όλη την Ελλάδα και υπάρχει δυνατότητα αποστολής του εξοπλισμού. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

13Ιαν 2016

Οι ραδιο-παρεμβολές είναι παντού. Τα GSM, LTE, ραδιοκύματα FM, επικοινωνίες VHF/UHF, Wi-Fi, δορυφορικά τηλέφωνα και σήματα GNSS ανταγωνίζονται για ένα πεπερασμένο χώρο σε ένα ήδη αρκετά «πυκνοκατοικημένο» ηλεκτρομαγνητικό φάσμα. Η αδυναμία των σημάτων GNSS, τα καθιστά αρκετά ευπαθή σε παρεμβολές στη ραδιοσυχνότητα, κάτι το οποίο επηρεάζει άμεσα την ποιότητα των μετρήσεων και την αξιοπιστία του […]